Wat is Osmosewater

Dat is water zonder kalk en andere mineralen. Osmosewater heeft als voordeel dat de waterdruppels niet aan de auto blijven kleven. Bij het Osmosewater wassen van de auto in onze wasboxen heeft dit een enorm voordeel, auto’s worden gewassen en het water loopt van uw auto af en droogt streep en vlekkeloos op.


Koot gebruikt Osmosewater in alle wasboxen

Osmosewater is niet gewoon in een fles te koop en om als particulier aan Osmosewater te komen is lastig. Er bestaan apparaten die het kalk aan het water onttrekken maar die zijn kostbaar. Het meest handige is dan ook om van onze wasboxen gebruik te maken want die werken met Osmosewater. De aanwezige kalk die in de waterleiding zit, zorgt ervoor dat er een witte uitslag verschijnt, naarmate een oppervlak vaker met water in aanraking is geweest. Door Osmosewater te vermengen met kraanwater kunnen we de hardheid van het water bepalen.


Door het Osmosewater toe te passen voor het wassen in de wasboxen kan een besparing gerealiseerd worden op de schoonmaakmiddelen. Alle opgeloste mineralen zijn immers al verwijderd waardoor er veel minder schoonmaakmiddel gebruikt hoeft te worden voor het wassen van de auto en het zachte water zal sneller van de auto aflopen en geen vlekken of strepen achterlaten.

Het voordeel is ook dat er minder vuil gaat hechten aan de auto waardoor uw auto minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. Het is zelfs zo dat als u de auto wast met ons Osmosewater, de auto ook goed tegen regenbuien bestand is. Als het 5 dagen lang, 24 uur achter elkaar zou regenen, dan nog glijden de druppels van uw auto af.

U  merkt het al wij zijn heel enthousiast over het gebruik van Osmosewater in onze wasboxen en we weten zeker dat u dat na gebruik ook bent. 


 

 

Koot Wasboxen

Uw auto wassen? volop keuze op ons wasplein
Je auto zelf wassen of het laten doen? dan ben je bij Koot op het juiste adres.
Meer informatie >

Koot Brandstofpas

Brandstofpas Koot BP
Vraag je brandstofpas aan.
Meer informatie >