Mail Koot
035-5386438

Over BP Servicestation Koot BV

Alles voor u en uw auto onder één luifel

 BP Servicestation Koot, ooit begonnen als zogenaamde “dorpspomp” aan de Laarderweg bij het garagebedrijf in Eemnes, is sinds 1989 gelegen aan het begin van industrieterrein “de Bramenberg” en ondertussen een begrip geworden in Eemnes en omgeving.

Na diverse kleine maar ook zeer ingrijpende verbouwingen en uitbreidingen hebben wij nu een modern brandstofverkooppunt waarbij wij u (en uw auto natuurlijk) proberen van alle gemakken te voorzien.


Meer dan brandstof alleen


Uiteraard kunt u op onze ruime overdekte tankopstelling de kwalitatief hoogwaardige BP brandstoffen tanken (ook LPG) maar wij bieden u veel meer:

  • Twee moderne “SoftCare” autowasmachines voor krasloos, schoon en veilig wassen.
  • Drie “Doe Het Zelf wasboxen” waarvan één extra ruim is om bijvoorbeeld caravans, campers, boten en grote bussen te wassen. Voor uw gemak is bij deze XL wasplaats een vaste verhoging aangebracht zodat u overal goed bij kunt.
  • Drie turbine stofzuigers om ook de binnenkant van uw auto goed onder handen te kunnen nemen (let wel op uw sleutels en eventueel kleingeld.)
  • Een gratis bandenpomp, de meeste stations vragen hier geld voor maar wij geloven nog in service en veiligheid, dit hoeft niets te kosten.
  • Een ruime Shop met een breed assortiment hierbij moet u denken aan: autoaccessoires, zoetwaren, frisdranken, smeermiddelen, onderhoudsmiddelen etc. etc.
  • Mogelijkheid tot tanken op rekening d.m.v. onze eigen tankpas (Meer informatie over de Tankpas »).
  • 24 uur per dag tanken met onze nacht-betaalautomaat.


In onze Shop vindt u tevens onze Bistro. Hier kunt u terecht om zelf even bij te tanken d.m.v. onze ovenheerlijke versgebakken en belegde broodjes en snacks. Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan, klik hier om uw bestelling door te geven.

Ook voor een goede kop koffie bent u bij ons aan het juiste adres met onze twee bonenmachines, ieder kopje wordt vers gemalen en bestaat uit hoge kwaliteit koffiebonen.

U wordt bij ons welkom geheten door een team van medewerkers die nog weten wat service is. Hulp nodig bij het tanken, banden oppompen of begeleiding bij de CarWash? Geen probleem, wij helpen u graag en adviseren u waar nodig.

Contactgegevens

035-5383026, info@kooteemnes.nl

Koot Eemweg (Baarn)
Eemweg 29k, 3755 LC Eemnes

Koot Laarderweg (Eemnes)
Laarderweg 70, 3755 AR Eemnes

BP Servicestation Koot BV
Bramenberg 2, 3755 BX Eemnes